Nieuw

Viper AS5160

Productnr.: 05-3004
4.592,77
Prijs plus btw plus levering


Met hun ergonomische ontwerp zijn deze VIPER schrobzuigmachines zeer comfortabel in gebruik en klaar voor de grondige reiniging van vloeren.

Met een werkbreedte van 51 cm en een krachtige 450 W borstelmotor reinigen deze schrobzuigmachines de vloer snel en eenvoudig. Helemaal als u kiest voor de AS5160 T (T staat voor aandrijving) die voorzien is van een 150 W aandrijfmotor om de schrobzuigmachine voorwaarts te bewegen. Uren van reiniging zijn gegarandeerd dankzij de 61 liter schoon-, en vuilwatertank en dankzij het accupakket van 2x12 Volt.
 
Deze AS5160 schrobzuigmachines zijn goed gebalanceerd en gemakkelijk te manoeuvreren dankzij de grote wielen en de sterke zwenkwielen. De urenteller en de niveau indicator voor het water geven informatie over de staat van de schrobzuigmachine en de aandrijving met snelheidsbegrenzer van de T-versie zorgen voor een vlekkeloze bediening met een minimale inspanning. Wanneer het tijd is om de tanks te legen, te hervullen en schoon te maken kan dit gemakkelijk en snel worden uitgevoerd.
Een betaalbare en aantrekkelijke keuze voor de reiniging in hotels, restaurants, bus- en trein stations, fabrieken, supermarkten, winkelcentra, ziekenhuizen en scholen.
  • ​Productief: Werkbreedte 51 cm
  • Borstel en padhouder kunnen automatisch worden bevestigd/los geklikt
  • Urenteller: Controleer hoeveel draaiuren de schrobzuigmachine heeft gemaakt
  • Grote capaciteit voor verhoogde productiviteit: 61-liter schoonwatertank / 61-liter vuilwatertank
  • Robuust en solide: Stevig chassis en kunststof tanks
  • Betrouwbaar: Zeer sterk 79 cm aluminium zuigmond​
Blader ook door deze categorieën: Schrob- /zuigmachines, Schrobmachines